Teemme kattohuollot koko Etelä-Suomen alueella

Teemme kaikenlaisten kattojen huolto-ja korjaustoimenpiteet vahvalla ammattitaidolla kattojen ja sadevesijärjestelmien puhdistuksesta aina lumenpudotuksiin asti! Kattohuoltoon kuuluu aina huolellinen tarkastus, jossa kartoitetaan esim. vuotokohdat ja läpivientien kunto. Tarvittavat huoltotyöt suoritetaan Asometin ammattilaisten toimesta varmoin ottein laadukkaita materiaaleja käyttäen. Teemme kattohuoltoja koko Etelä-Suomen alueella.

Tilaa kattohuolto kerta- tai sopimuskäyntinä

Voit valita joko kertakäynnin tai sopimusluontoisen kattohuoltopalvelun, jolloin teemme katollesi kevät- ja syystarkistuksen sekä puhdistuksen ja talvisin lumenpudotukset.

Tilaa kattohuolto hyvissä ajoin, niin varmistat katollesi mahdollisimman pitkän eliniän ja vältyt suuremmilta remonteilta. Ota yhteyttä! Tutustu myös muihin palveluihimme, joihin kuuluvat mm. erilaiset kattoasennukset, -remontit ja julkisivutyöt. 

Katon vuotopäivystys 24H

Puh. 010 526 6510

Repikö Pertti-myrsky kattosi auki vai alkoiko sateella vesi tulla väärästä paikasta? Ei hätää!

Palveluumme kuuluu vuotopäivystys 24H vuorokaudessa Varsinais-Suomen alueella! Teemme tilapäisen vuotopaikkauksen, jonka jälkeen voitte yhdessä miettiä ammattilaistemme kanssa seuraavaa askelta kohti katon kunnostusta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Haluan
Tarjouksen
Lisätietoa

Valitse palvelu
Tiilikaton asennus
Profiilipeltikaton asennus
Konesaumakaton asennus
Katon pinnoitus ja maalaus
Katon huolto
Kattoturvatuotteiden asennus
Julkisivuremontti
Ikkunaremontti
Rakennuspeltityöt

Tilaan ilmaisen remonttikartoituksen

Olen
Kotitalous
Taloyhtiön edustaja
Yritys