Katon maalaus- ja pinnoitustyöt koko Etelä-Suomen alueella

Kasvaako sammal katollasi vai onko kattosi muuttunut kirjavaksi? Ei hätää, meillä on ratkaisu, joka ei ole katon uusiminen! Toteutamme laadukkailla Isopaintin tuotteilla kaikki sammaleenpoisto- ja pinnoitustyöt. Asometin pinnoitustöiden yhteyteen kuuluu aina päätypeltien uusiminen. Teemme kattojen maalaus- ja pinnoitustöitä koko Etelä-Suomen alueella (Varsinais-Suomi, Uusimaa, Satakunta, Pirkanmaa ja Kanta-häme).

Tiilikaton pintakäsittely

Voimme käsitellä tiilikattosi joko läpinäkyvällä nanoteknologiaan perustuvalla pinnoitteella tai väripigmentoidulla pinnoitteella, joka uudistaa samalla katon ilmeen.

Tiili- ja peltikattojen maalaukset

Tiilikatto voidaan myös maalata sammaleenpoiston jälkeen. Näin katto saa täysin uuden ulkoasun vuosiksi eteenpäin. Peltikatto puolestaan vaatii tietyin väliajoin huolellisen puhdistuksen sekä maalauksen, ettei katto ala ruostumaan ja vuotamaan. Varautumalla ajoissa puhdistukseen ja maalaukseen, ehkäiset kattoremontin tarpeen tehokkaasti. Peltikaton maalaus yhdistettynä kriittisten paikkojen tiivistykseen on erittäin kustannustehokas vaihtoehto!

Mineriittikaton pinnoitus

Vaatiiko vanha ränsistynyt mineriittikate uusimista? Ei välttämättä! Pääpiirteittäin ehjän mineriittikatteen voi herättää eloon vielä vuosikymmeniksi oikeaoppisella käsittelyllä. Kate käydään huolellisesti läpi murtumien varalta ja suoritetaan tarvittavat paikkaukset. Tämän jälkeen katteen vanhat naulakiinnitykset uusitaan ruuvikiinnitykseksi. Tarvittavien korjaustöiden jälkeen kate pestään kasvustonpoistoaineella, jonka jälkeen samainen kasvustonpoistoaine imeytetään katteeseen. Näin estetään kasvuston uudelleenkasvu katemateriaalissa. Tämän jälkeen mineriittikate pinnoitetaan huolellisesti tälle sopivalla maalilla tai polyuretaanipohjaisella kumipinnoitteella.

Tilaamalla meiltä mineriittikaton kunnostuksen ajoissa, vältyt mahdolliselta koko katon remontilta!

Pyydä tarjous katon maalaus- tai pinnoitetöistä

Kysy lisää katon maalaustöistä tai pinnoittamisesta, niin kerromme tarkemmin palvelun hinnoista sekä työn kulusta. Kattotöiden ammattilaisemme liikkuvat laajasti koko Etelä-Suomen alueella (Varsinais-Suomi, Uusimaa, Satakunta, Pirkanmaa ja Kanta-häme). Ota yhteyttä! Tutustu myös muihin palveluihimme.

Katon vuotopäivystys 24H

Puh. 010 526 6510

Repikö Pertti-myrsky kattosi auki vai alkoiko sateella vesi tulla väärästä paikasta? Ei hätää!

Palveluumme kuuluu vuotopäivystys 24H vuorokaudessa Varsinais-Suomen alueella! Teemme tilapäisen vuotopaikkauksen, jonka jälkeen voitte yhdessä miettiä ammattilaistemme kanssa seuraavaa askelta kohti katon kunnostusta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Haluan
Tarjouksen
Lisätietoa

Valitse palvelu
Tiilikaton asennus
Profiilipeltikaton asennus
Konesaumakaton asennus
Katon pinnoitus ja maalaus
Katon huolto
Kattoturvatuotteiden asennus
Julkisivuremontti
Ikkunaremontti
Rakennuspeltityöt

Tilaan ilmaisen remonttikartoituksen

Olen
Kotitalous
Taloyhtiön edustaja
Yritys