Asennamme ja remontoimme konesaumakatot koko Etelä-Suomen alueella

Konesaumakatolla tarkoitetaan ohutlevysta valmistettua peltikatetta, jonka saumaus on tehty kaksinkertaisella tiivistysaineella käsitellyillä saumoilla koneellisesti tai käsin. Yksityiskohdat kuten piipun pellitykset, jiirit yms. käsitellään tiivistysaineella ja saumataan katteeseen, kuten varsinaiset katepellit siten, että koko rakenteesta tulee yhtenäinen ilman näkyviä kiinnikkeitä. Asomet Ulkoremontit Oy:n huolellisten ja ammattitaitoisten rakennuspeltiseppien tekemanä saumakatteesta syntyy tiivein mahdollinen vesikatto! Asennamme ja remontoimme konesaumakatot koko Etelä-Suomen alueella (Varsinais-Suomi, Uusimaa, Satakunta, Pirkanmaa ja Kanta-häme).

Konesaumakatto on kattojen mersu!

Laatutyönä toteuttamamme perinteiset konesaumakatot ovat varsinaisia kattojen mersuja. Kaikki taitokset tiivisti yhteen saumattuna, tekee konesaumakatosta ehdottomasti parhaan ratkaisun. Uudisrakentamisessa ja remontoinnissa kannattaa muistaa, että hyvin asennetun teraskatteen käyttöikä on 50 - 100 vuotta ja kuparista tehtynä jopa useita satoja vuosia!

Pyydä tarjous kattotöiden konkarilta

Meillä Asomet Ulkoremontit Oy:ssä työskentelee taitavia peltiseppiä, jotka rakentavat konesaumakatot niin kotitalouksien, taloyhtiöiden kuin yritystenkin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katosta! Tutustu myös muihin palveluihimme.

Katon vuotopäivystys 24H

Puh. 010 526 6510

Repikö Pertti-myrsky kattosi auki vai alkoiko sateella vesi tulla väärästä paikasta? Ei hätää!

Palveluumme kuuluu vuotopäivystys 24H vuorokaudessa Varsinais-Suomen alueella! Teemme tilapäisen vuotopaikkauksen, jonka jälkeen voitte yhdessä miettiä ammattilaistemme kanssa seuraavaa askelta kohti katon kunnostusta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Haluan
Tarjouksen
Lisätietoa

Valitse palvelu
Tiilikaton asennus
Profiilipeltikaton asennus
Konesaumakaton asennus
Katon pinnoitus ja maalaus
Katon huolto
Kattoturvatuotteiden asennus
Julkisivuremontti
Ikkunaremontti
Rakennuspeltityöt

Tilaan ilmaisen remonttikartoituksen

Olen
Kotitalous
Taloyhtiön edustaja
Yritys